Vastgesteld wijzigingsplan ‘Scherpenbergsebaan ongenummerd te Schijf

Logo Rucphen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rucphen maken bekend dat het wijzigingsplan “Bestemmingsplan Buitengebied Rucphen 2012, wijzigingsplan Scherpenbergsebaan ongenummerd te Schijf” (kadastraal bekend gemeente Rucphen, sectie R, nummer 321) gewijzigd is vastgesteld, d.d. 10 mei 2016.

Doel van het wijzigingsplan is de realisatie van één Ruimte voor Ruimte woning op de onderhavige locatie.

Wijzigingen vastgesteld plan

Het plan is voor vaststelling op 3 onderdelen aangepast. Deze aanpassingen hebben verder geen inhoudelijke gevolgen voor het plan. Het gaat hierbij om een aanpassing van de plangrens, het toevoegen van de planregels (redactionele aanpassing) en een aanpassing in de bestemming Groen-Landschapselement.

 

Ter inzage legging

Het wijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 12 mei 2016 gedurende 6 weken (tot en met 22 juni 2016) voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Binnentuin 1 te Rucphen. Het plan kan vanaf voornoemde datum ook worden geraadpleegd via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatie NL.IMRO.0840.9000BW015-DEF1).

 

Mogelijkheid beroep

Gedurende de termijn van ter inzage bestaat de mogelijkheid beroep in te stellen bij: de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Deze mogelijkheid staat alleen open voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig hun zienswijzen tegen het ontwerp wijzigingsplan in te dienen. Wanneer u een beroepschrift heeft ingediend kunt u tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven