Ontwerpbestemmingsplan Centrum Rucphen, Raadhuisstraat 32

Logo Rucphen

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage wordt gelegd.

Inhoud in het kort

Dit bestemmingsplan omvat een nadere uitwerking van één van de ontwikkelingslocaties in het centrumgebied van de kern Rucphen afkomstig uit het “Vlekkenplan Centrum Rucphen”, te weten het deelgebied ‘Raadhuisstraat 32’.

De ontwikkeling betreft de realisatie van maximaal vier appartementen bovenop de bestaande bebouwing en het omzetten van de bestaande bebouwing van maatschappelijke doeleinden naar commerciële doeleinden. 

 

Terinzagelegging 

Het ontwerpbestemmingsplan, met de hierbij behorende stukken, ligt met ingang van 12 mei 2016 gedurende een termijn van zes weken (t/m 22 juni) tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, Binnentuin 1 te Rucphen.

 

Daarnaast is het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening, www.ruimtelijkeplannen.nl (plan identificatie: NL.IMRO.0840.2581K0020-ON01).

 

Zienswijze 

Gedurende bovenstaande termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen.

 

Degene die een mondelinge reactie wil geven, kan dat doen na het maken van een afspraak. Hiervoor kunt u contact opnemen met afdeling Ruimte, telefoon 0165-349500.

Naar boven