Bekendmaking wijzigingsplan “Rumelaarseweg 46 en perceel I, nr. 191 te Woudenberg” vastgesteld

Logo Woudenberg

 

Burgemeester en wethouders van Woudenberg maken bekend dat zij op 19 april 2016 het wijzigingsplan “Rumelaarseweg 46 en perceel I, nr. 191 te Woudenberg” heeft vastgesteld.

 

Toelichting

Met het wijzigingsplan “Rumelaarseweg 46 en perceel I, nr. 191 te Woudenberg” wordtde mogelijkheid geboden om op het perceel Rumelaarseweg sectie I, nr. 191 een woning te bouwen en wordt bestemming Wonen op het perceel Rumelaarseweg 46 gewijzigd in Natuur.

 

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan, met de daarbij behorende stukken, ligt van 11 mei 2016 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Woudenberg. Het wijzigingsplan kan daarnaast worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kan het tabblad ‘Bestemmingsplannen’ worden gekozen, waarna het wijzigingsplan kan worden opgeroepen via het invullen van de naam van het wijzigingsplan of het planid-nummer: NL.IMRO.0351.WZ2012bgbrw46pi191-vg01.

 

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het vaststellingsbesluit schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de genoemde afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Naar boven