Bouwen van een woning ter plaatse van de in te korten bedrijfshal in gemeente Zoeterwoude

Logo Zoeterwoude

O ntwerp - omgevingsvergunning en voor het bouwen van een woning ter plaatse van de in te korten bedrijfshal op de locatie Keer-weer 1 in Zoeterwoude

 

 

Burgemeester en wethouders van Zoeterwoude maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn:

 

  • A.

    Een omgevingsvergunning eerste fase (OGV-2015-61) te verlenen om het bouwen van een woning planologisch mogelijk te maken ter plaatse van de in te korten bedrijfshal op de locatie Keer-weer 1 in Zoeterwoude. De omgevingsvergunning eerste fase betreft de vergunningplichtige activiteit ‘Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’.

     

  • B.

    Een omgevingsvergunning tweede fase (O2-2015-168) te verlenen voor het bouwen van een woning ter plaatse van de in te korten bedrijfshal op de locatie Keer-weer 1 in Zoeterwoude. De omgevingsvergunning tweede fase betreft de vergunningplichtige activiteit ‘Bouwen’.

 

 

De aanvragen, de ontwerpbeschikkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 21 januari 2016 gedurende zes weken (t/m 2 maart 2016) ter inzage bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis (geopend: maandag t/m vrijdag van 9:00u tot 12:00u).

 

Tijdens de periode van ter inzagelegging kunnen zienswijzen worden ingebracht. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van Zoeterwoude, Noordbuurtseweg 27, 2381 ET Zoeterwoude. Mondelinge zienswijzen kunnen worden ingebracht na telefonische afspraak met J.L. Maliepaard, telefoonnummer: 071 - 580 63 00.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven