Gemeente Maastricht, verlenen omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit 'Gasleiding Itteren-Meerssen'.

Logo Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat de verleende omgevingsvergunning inclusief projectafwijkingsbesluit betreffende het aanleggen van een nieuwe gastransportleiding in de nieuwe Landgoederenzone ten noordoosten van het bedrijventerrein Beatrixhaven ten noorden van Maastricht ter visie wordt gelegd. Er is geen exploitaiteplan vastgesteld.

 

Ten opzichte van het ontwerp heeft de volgende wijziging plaats gevonden: de toelichting wordt aangevuld met de vrijwaringszone RWS bij het kanaal.

 

Ter inzage legging en digitaal opvraagbaa r

Met ingang van 13 mei 2016 liggen de verleende omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit en bijbehorende stukken, ter inzage aan het gemeenteloket, Mosae Forum 10, Maastricht.

 

Het digitale plan is te raadplegen op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.ovGasItterMeerssen-vg01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl/manifest.html

Daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de gemeentelijke website:www.gemeentemaastricht.nl/ruimtelijkeplannen

 

Beroep

Binnen een periode van zes weken na de bekendmaking is beroep mogelijk voor degene aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend tegen de ontwerp-omgevingsvergunning/projectafwijkingsbesluit en voor een ieder voor zover het beroep betrekking heeft op de wijziging die ten opzichte van het ontwerp is aangebracht. Het indienen van een beroepschrift tegen een verleende vergunning heeft geen schorsende werking. Om te voorkomen dat gedurende de behandeling van uw beroepschrift uitvoering wordt gegeven aan de activiteit(en), dient u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

 

Het beroep moet worden ingediend bij de Rechtbank Limburg, sector bestuursrecht, Postbus 950,6040 AZ Roermond. Het ondertekende beroepschrift bevat: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. U kunt uw beroep ook indienen via het digitaal loket Rechtspraak: https://loket.rechtspraak.nl/Burgers/Digitaal%20procederen . Voor een dergelijk beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

 

 

Maastricht, 12 mei 2016

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

Namens deze:

P.J. Buijtels, secretaris J.M. Penn-te Strake, burgemeester.

Naar boven