Omgevingsvergunning Wissekerkseweg 6 te ’s-Heer Arendskerke

Logo Goes

Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning afwijken bestemmingsplan Wissekerkseweg 6 te ‘s-Heer Arendskerke (’t Klokuus)

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 2.12 en paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, bekend dat de ontwerpbeschikking ‘omgevingsvergunning Wissekerkseweg 6’ met ingang van 28 april 2016 ter inzage ligt bij de receptie van het stadskantoor. De ontwerpbeschikking is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.OVHA01-ON99 en tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.goes.nl/bestemmingsplannen.

De ontwerpbeschikking heeft betrekking op diverse wijzigingen t.o.v. het in 2014 vastgestelde bestemmingsplan voor speelboerderij ’t Klokuus, Wissekerkseweg 6 te ’s-Heer Arendskerke. Deze wijzigingen hebben o.a. betrekking op het bouwen van enkele speelvoorzieningen in de vorm van een gebouw i.p.v. een opblaasbare speelvoorziening, het uitbreiden van de bedrijfswoning, het aanpassen van de entree aan de voorzijde en het uitbreiden van de ruimte voor horeca.

Gedurende de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent de ontwerpbeschikking kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken met Martin Jonker via 0113 - 249682 of m.jonker@goes.nl.

Naar boven