Ontwerpprojectomgevingsvergunning ‘Buitengebied Dwarsweg 19 Nijensleek’

Logo Westerveld

Burgemeester en wethouders van Westerveld maken bekend dat van 4 mei tot en met 14 juni 2016 ter inzage ligt de ontwerpprojectomgevingsvergunning ‘Buitengebied Dwarsweg 19 Nijensleek’ (planindentificatienummer NL.IMRO.1701.509AFWDwarswg19NSL-0001). De projectomgevingsvergunning heeft betrekking op legalisatie van de zonder vergunning gebouwde serre en het gebruik van de bouwwerken op het perceel ten behoeve van recreatieve doeleinden en als vergaderlocatie.

U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken op afspraak digitaal inzien. Hiervoor kunt u bij de gemeente een afspraak maken via telefoonnummer 14 0521. Wij verzoeken u het desbetreffende zaaknummer 151348 daarbij te vermelden. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van tervisielegging kan een ieder bij het college van burgemeester en wethouders schriftelijk (Postbus 50, 7970 AB Havelte) of mondeling zienswijzen ten aanzien van de ontwerpprojectomgevingsvergunning naar voren brengen. Van een mondeling naar voren gebrachte zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven