Ontwerpbestemmingsplan Montfortlaan ongenummerd, gemeente Oirschot

Logo Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, herziening Montfortlaan ongenummerd ter visie wordt gelegd. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk één Ruimte voor Ruimte- woning met bijgebouwen te realiseren op de locatie Montfortlaan ongenummerd in Oirschot, gelegen ten oosten van de kom van Oirschot. Het gaat om het perceel kadastraal bekend gemeente Oirschot sectie N, nummer 632, gelegen tussen Montfortlaan 10 en 11.

Ontwerpbestemmingsplan ter visie

Vanaf donderdag 21 januari 2016 liggen het ontwerpbestemmingsplan Montfortlaan ongenummerd en de bijbehorende stukken gedurende zes weken voor eenieder ter visie. U kunt het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan ligt ook ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Om het plan in te zien kunt u een afspraak inplannen.

Zienswijzen

Eenieder heeft de mogelijkheid om vanaf 21 januari 2016 tot en met 2 maart 2016 een zienswijze in te dienen. Het is mogelijk schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Oirschot (Postbus 11, 5688 ZG Oirschot). U kunt een afspraak inplannen om een mondelinge zienswijze kenbaar te maken.

Naar boven