Ontwerp bestemmingsplan 'Planvoorraad Wienkeskoel II, fase 2'

Logo Roerdalen

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening vanaf donderdag 5 mei 2016 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt:

 

Het ontwerp bestemmingsplan 'Planvoorraad Wienkeskoel II, fase 2' te Melick.

 

Het bestemmingsplan voorziet in een nieuw planologisch kader voor de locatie Wienkeskoel fase 2 in Melick. In dit nieuwe kader wordt het aantal woningbouwtitels aangepast naar aanleiding van de herverkaveling in het gebied.

 

INZAGE EN RAADPLEGEN

Ten behoeve van de planologische procedure ligt het ontwerp vaststellingsbesluit, het ontwerp bestemmingsplan en alle overige bijbehorende stukken conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht vanaf 5 mei 2016 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis bij het Servicepunt Roerdalen en zijn tevens elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl

 

ZIENSWIJZEN

Gedurende de genoemde termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Roerdalen. Een schriftelijke zienswijze dient gericht te zijn aan de Raad van de gemeente Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH, Sint Odiliënberg. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtebaar, mevrouw L. van Melick of mevrouw E. de Groot. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

 

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kun tu contact opnemen met mevrouw L. van Melick of mevrouw E. de Groot van het team Ruimtelijke en Economische ontwikkeling via telefoonnummer (0475) 538888 op maandag tot en met donderdag.

 

Sint Odiliënberg, 3 mei 2016

 

Burgemeester en wethouders van Roerdalen,

 

de secretaris

J.J.W.M. L'Ortije

 

de burgemeester

mr. M.D. de Boer - Beerta

1.

 

 

 

Naar boven