Intrekking voorkeursrecht plangebied “Strijpse Kampen Noord, fase I en II”, Oirschot

Logo Oirschot

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oirschot maken bekend dat zij bij besluit van 3 mei 2016 het voorkeursrecht ingevolge de Wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg), op de percelen gelegen in deelgebied I en II binnen het plangebied Strijpse Kampen Noord, fase I en II, hebben ingetrokken. De betreffende kadastrale percelen zijn aangegeven op de bij het besluit horende lijst. Het besluit van 3 mei treedt in werking op 5 mei 2016.

 

Ter inzage

Het besluit tot gedeeltelijke intrekking van het voorkeursrecht en de daarbij behorende stukken (lijst van percelen) liggen met ingang van 9 mei 2016 ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Om de stukken in te zien kunt u een afspraak maken.

 

Bezwaar en voorlopige voorziening

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na bekendmaking van dit besluit in de Staatscourant een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. In het bezwaarschrift moet worden opgenomen:

- de naam en het adres van de belanghebbende;

- de datum;

- een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

- de gronden van het bezwaar (motivering).

Ook moet het bezwaarschrift worden ondertekend.

Het bezwaarschrift dient gericht te worden aan burgemeester en wethouders van Oirschot, Postbus 11, 5688 ZG in Oirschot.

 

Spoed

Is het beroepschrift zo spoedeisend dat u de behandeling ervan niet kunt afwachten? Dan kunt u voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Dat is een voorlopige beslissing om de inwerkingtre-ding van het intrekkingsbesluit uit te stellen. U kunt alleen een voorlopige voorziening aanvragen, als u een bezwaarschrift heeft ingediend. De voorzieningenrechter zal de verzoeker daarbij alleen ontvankelijk verklaren, indien daarbij een spoedeisend belang kan worden aangetoond.

 

Vragen

Voor het inwinnen van nadere informatie kunt u contact opnemen met M. van Gorp. U bereikt hem via het telefoonnummer (0499) 583 333 of via e-mailadres m.vangorp@oirschot.nl.

 

 

Naar boven