Vaststelling bestemmingsplan "Brandlintjesweg 2-4 Montfort"

Logo Roerdalen

Ter inzage

Van 10 mei 2016 tot 21 juni 2016 ligt voor iedereen het ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan "Brandlintjesweg 2-4 Montfort" ter inzage in het Servicepunt Roerdalen in het gemeentehuis in St. Odiliënberg (Schaapsweg 20). Het vastgestelde bestemmingsplannen kunt u ook elektronisch inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl (ID-nummer: NL.IMRO.1669.BPBGBMFTBrandlw2-VG01)

Planomschrijving

Het plangebied "Brandlintjesweg 2-4 Montfort" voorziet in een uitbreiding van het agrarisch aanverwante bedrijf Brandlintjesweg 2 inclusief ruimere bouwhoogten voor droogsilo’s en de herbestemming van de woning met bijbehorend erf Brandlintjesweg 4 Montfort tot Burgerwoning buitengebied. Het plangebied "Brandlintjesweg 2-4 Montfort" bestaat uit de kadastrale percelen Montfort sectie E nummers 461, 463, 1195, 1196, 1345 en 1346.

Raadsbesluit

De gemeenteraad heeft dit bestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld op 21 april 2016.

Instelling beroep tegen de vaststelling van dit bestemmingsplan

Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende genoemde inzagetermijn beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die destijds tegen het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad. Ook kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het afloop van de inzagetermijn, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend en daarop nog niet is beslist.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de leden van het team Ruimtelijke ontwikkeling en economie via telefoon: (0475) 538 888.

 

Sint Odiliënberg, 3 mei 2016

Namens burgemeester en wethouders van Roerdalen.

Team Ruimtelijke en economische zaken,

P.J.C. Planje

Naar boven