Ontwerpbestemmingsplan Partiele herziening BP Oostland Berkel (caravanstalling), Berkel en Rodenrijs

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat met ingang van 10 mei 2016 tot en met 20 juni 2016 het ontwerpbestemmingsplan ‘Partiele herziening BP Oostland Berkel (caravanstalling)’ met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP120H02-ONTW voor iedereen ter inzage ligt.

Beschrijving bestemmingsplan

Het bedrijf is gevestigd aan de Middelweg 39. Het plangebied wordt globaal begrensd aan de noordzijde door de Middelweg. In het westen wordt het plangebied omsloten door de Kleihoogt. Ten zuiden en ten oosten van het plangebied zijn twee bedrijven gevestigd.

De Raad van State heeft de gemeenteraad opgedragen voor het perceel een nieuw besluit te nemen en alsnog toereikend te motiveren dan wel een passende regeling te treffen voor de caravanstalling aan de Middelweg 39. De voorliggende partiële herziening beoogt voor het perceel aan de Middelweg 39 een passend juridisch planologisch kader te bieden. Met dit bestemmingsplan wordt uitvoering gegeven aan de uitspraak van de Raad van State.

Zienswijzen

U kunt het plan inzien:

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP120H02/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven