Ontwerpvergunning (afwijken bestemmingsplan) en ontwerpbesluit Hogere waarden, uitgebreide voorbereidingsprocedue

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend, dat zij het voornemen hebben met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, medewerking te verlenen aan een afwijking van het bestemmingsplan voor het planologisch mogelijk maken voor het permanent bewonen van de recreatiewoning, het nieuw bouwen van de recreatiewoning met bijgebouw en het kappen van tien bomen op het perceel Mheneweg Zuid 15A in Oldebroek (zaaknummer 0269201600142 en OLO nummer 2227593).

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken, overeenkomstig artikel 110c, eerste lid van de Wet geluidhinder en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbesluit Hogere waarden voor de afwijking van het bestemmingsplan voor het perceel Mheneweg Zuid 15A in Oldebroek, met ingang van woensdag 4 mei 2016 ter inzage ligt.

Ontwerpvergunning (afwijking bestemmingsplan)

De ontwerpvergunning en de verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad liggen met ingang van woensdag 4 mei 2016 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de betreffende stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Oldebroek. De stukken zijn ook beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.oldebroek.nl

Hogere waarden

Op grond van de het Besluit geluidhinder mag het weggeluid bij de gevels van nieuw te bouwen woningen niet hoger zijn dan 48 decibel. Het geluidsniveau op de gevel van de nieuw te bouwen recreatiewoning op het perceel Mheneweg Zuid 15A in Oldebroek bedraagt echter maximaal 53 decibel. Burgemeester en wethouders zijn in verband daarmee van plan om voor bedoelde recreatiewoning een hogere geluidsbelasting toe te staan van maximaal 53 decibel.

 

Iedereen kan van 4 mei 2016 tot en met 14 juni 2016 schriftelijk en gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Oldebroek, Postbus 2, 8096 ZG te Oldebroek. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met de heer J.W. van Hoorn van de eenheid Dienstverlening, telefoonnummer: 14 0525.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpvergunning en men belanghebbende is.

Naar boven