BEKENDMAKING

Logo Sittard-Geleen

Voorontwerp bestemmingsplan “Overhoven 2016”

Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen maken – overeenkomstig de inspraakverordening van de gemeente Sittard-Geleen – bekend, dat met ingang van 9 mei 2016 gedurende een periode van vier weken, derhalve tot 6 juni 2016, het voorontwerp van het bestemmingsplan “Overhoven 2016” voor een ieder ter inzage ligt in de stadswinkel locatie Geleen Markt 1 in Geleen. De Stadswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en donderdagavond van 18.00-20.00 uur.

Het voorontwerpbestemmingsplan is tevens in te zien op: www.ruimtelijkeplannen.nl;

plan-id.: NL.IMRO.1883.BPOverhoven2016-VO01.

Planbegrenzing:

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied dat globaal begrensd wordt door de spoorlijn Sittard-Roermond, Dr. A.F. Philipsstraat, Dr. Nolenslaan, Odasingel en Elisabeth van Barstraat. Het nieuwe bestemmingsplan is gericht op het behouden en beheren van de bestaande ruimtelijke situatie.

Inspraak bestemmingsplan:

Gedurende de termijn dat het voorontwerp ter inzage ligt wordt een ieder in de gelegenheid gesteld zijn of haar inspraakreactie omtrent het voorontwerp schriftelijk aan het College van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen (Postbus 18, 6130 AA Sittard) kenbaar te maken.

Inloopbijeenkomst.

Tevens wordt eenieder in de gelegenheid gesteld om tijdens een inloopmiddag kennis te nemen van en van gedachten te wisselen omtrent de inhoud van het voorontwerpbestemmingsplan. Deze inloopmiddag vindt plaats op woensdag 18 mei 2016, van 16.00 uur tot 20.00 uur in “Het Knooppunt” (begane grond) van het Stadhuis Sittard aan het Hub Dassenplein 1 te Sittard.

Sittard-Geleen, 9 mei 2016.

Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven