Beheersverordening “Buitengebied Aalburg 2016”, gemeente Aalburg

Logo Aalburg

Bekend wordt gemaakt dat de gemeenteraad in haar vergadering van 25 april 2016 heeft vastgesteld de:

-Beheersverordening ‘Buitengebied Aalburg 2016, met plannummer NL.IMRO.0738.BV8011-VG01

De gemeente wil beschikken over een actueel planologisch juridisch kader voor het buitengebied van Aalburg die tevens digitaal raadpleegbaar is. Het plangebied omvat alle verouderde plannen van het buitengebied en een deel van de Polstraat (gebied ten westen van de Langestraat).

Reikwijdte beheersverordening

De beheersverordening legt de bestaande situatie planologisch vast, inclusief de gebruiks- en bouwmogelijkheden uit het vigerende bestemmingsplan. Een beheersverordening wordt gelijk gesteld met een bestemmingsplan.

Raadplegen

Het plan is te raadplegen via:

  • de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, u kunt zoeken op plannummer: NL.IMRO.0738.BV8011-VG01

  • de website van de gemeente, www.aalburg.nl.. onder de kop dienstverlening bij bestemmingsplannen/ Ruimtelijke plannen

  • tijdens openingstijden (dagelijks van 8.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdag van 8.30 uur tot 20.00 uur) bij balie “Bouwen en Milieu” van het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg.

Sectorplan Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen’

Voorliggend beheersverordening regelt alle enkelbestemmingen voor het betreffende perceel. De dubbelbestemmingen en de algemene gebiedsaanduidingen zijn opgenomen in het bestemmingsplan ‘Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen’.

Beroep

Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep in te stellen tegen het besluit tot vaststelling van de beheersverordening. De beheersverordening treedt op donderdag 5 mei 2016 in werking.

Meer informatie

Voor verdere inlichtingen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling VROM, bereikbaar op het telefoonnummer (0416) 698700.

Wijk en Aalburg, 4 mei 2016

Naar boven