Ontwerpfacetbestemmingsplan Supermarkten

Logo Urk

 

Burgemeester en wethouders van Urk maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 4 mei 2016 het ontwerpfacetbestemmingsplan ‘Supermarkten’ gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt.

Het ontwerpfacetbestemmingsplan betreft een herziening van de bestemmingsplannen ‘Urkerhard’, ‘De Noord’, ‘Havens’, ‘Bedrijventerrein’ en ‘Industrierondweg Boni’ en van de ‘Beheersverordening Kom Urk’. Het ontwerpfacetbestemmingsplan ‘Supermarkten’ heeft betrekking op de in voornoemde bestemmingsplannen/ beheersverordening opgenomen gronden die zijn bestemd voor ‘Gemengd’, ‘Detailhandel’ ‘Dienstverlening’ en ‘Bedrijfsdoeleinden B II’ en ‘Bedrijfsdoeleinden B III’. Het ontwerpfacetbestemmingsplan ‘Supermarkten’ beperkt de mogelijkheid tot het realiseren van supermarkten/ het gebruik van gronden en gebouwen als supermarkt tot de in het ontwerpfacetbestemmingsplan ‘Supermarkten’’ daarvoor aangeduide gronden.

Het ontwerpfacetbestemmingsplan kan gedurende de termijn van terinzagelegging tijdens openingsuren worden ingezien bij het Gemeenteportaal, eenheid Dienstverlening, Singel 9 te Urk. Daarnaast is het ontwerpfacetbestemmingsplan te raadplegen via de website van de gemeente Urk: www.urk.nl, onder ‘werken en ondernemen’ > ‘bestemmingsplannen’. De digitale verbeelding van het ontwerpfacetbestemmingsplan ‘Supermarkten’ is te raadplegen op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0184.BP2016Supermarkt-0201. De bronbestanden zijn te vinden op: : http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/urk/plannen/

Met ingang van 4 mei tot en met 14 juni 2016 kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze met betrekking tot het ontwerpfacetbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Urk, Postbus 77, 8320 AB te Urk, onder vermelding van ‘ontwerpfacetbestemmingsplan Supermarkten’. De zienswijzen dienen voorzien te zijn van een duidelijke en volledige vermelding van naam, adres en motivering. Indien u mondeling een zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u een afspraak maken met de heer G. Folmer tel. (0527) 689721. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de eenheid Ruimte en Beheer van de gemeente Urk.

 

Urk, 3 mei 2016

Burgemeester en wethouders van Urk

Naar boven