Verleende omgevingsvergunning Klein Bedaf 3, gemeente Baarle-Nassau

Logo Baarle-Nassau

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Baarle-Nassau maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunning ter inzage worden gelegd.

Klein Bedaf 3a, te Baarle-Nassau, (UV 2012-0085)

Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening: gebruik van gronden in strijd met het bestemmingsplan;

Overig bouwwerk bouwen: oprichten diverse bouwwerken ten behoeve van een veehouderij;

Inrichting oprichten of veranderen (milieu): uitbreiden van een agrarische inrichting.

Voor dit bedrijf is op 16 december 2014 een besluit genomen op de aanvraag om omgevingsvergunning. De Rechtbank Zeeland- West- Brabant heeft de gemeente Baarle-Nassau opgedragen een nieuw besluit te nemen op deze aanvraag.

Op grond van artikel 3.10 Wabo en afdeling 3.4 Awb ligt het besluit met bijbehorende stukken met ingang van 2 mei voor de duur van zes weken ter inzage. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbende beroep instellen bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Postbus 9010, 4800 RA te Breda..

 

De digitale stukken kunnen geraadpleegd worden via www.ruimtelijkeplannen.nl en/ of via www.Baarle-Nassau.nl > digitale balie > ruimtelijke plannen > Wabo projectbesluiten. De papieren stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis, u dient hiervoor een afspraak te maken. Het gemeentehuis is gevestigd aan Singel 1 te Baarle-Nassau en is geopend op werkdagen van 9.00- 12.30u en op woensdagmiddag van 13.30- 17.00u. Voor inzage op het gemeentehuis buiten deze openingstijden of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer J. Klei of mevrouw H. van der Borst van het fysiek domein via telefoonnummer 088-3821000.

 

Naar boven