Ontwerpbesluit ontheffing Wet geluidhinder voor wijzigingsplan Ganzestraat 50 Hapert

Logo Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij voornemens zijn om ontheffing te verlenen voor een hogere geluidsbelasting, als bedoeld in de Wet geluidhinder, voor de nieuwe woning als gevolg van de woningsplitsing op Ganzestraat 50 te Hapert. Het totale project voorziet in splitsing van de woonboerderij van Ganzestraat 50 te Hapert.

 

Uit een akoestisch onderzoek is gebleken dat de nieuwe woning blootgesteld gaat worden aan een hogere geluidsbelasting dan de voorkeurswaarde (48 dB) als bedoeld in de Wet geluidhinder. Dit wordt veroorzaakt door het verkeer op de Ganzestraat.

 

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen van 6 mei tot en met 16 juni 2016 ter inzage bij het Klant Contact Center (KCC) in het gemeentehuis te Bladel. Het gemeentehuis is geopend op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

 

Tegen het voornemen tot verlening van een hogere waarde kan gedurende de termijn van terinzagelegging door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie over dit bouwplan kunt u tijdens openingstijden terecht bij het KCC of contact opnemen met Daan Liebregts van de afdeling Ontwikkeling (tel. 0497-361636).

 

Bladel, 4 mei 2016

Naar boven