Ontwerpbestemmingsplan “Woningbouw G.J. v.d. Boogerdweg” ter inzage.

Logo Brielle

 

Burgemeester en wethouders van Brielle, maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Woningbouw G.J. v.d. Boogerdweg” met alle daarbij behorende stukken met ingang van 29 april 2016 gedurende zes weken (tot en met 10 juni 2016) voor een ieder ter inzage ligt.

 

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het plangebied omvat het perceel langs de G.J. van den Boogerdweg, tussen de nummers 18 en 20. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om op dit perceel twee vrijstaande woningen en vijf patiowoningen met bijbehorende voorzieningen te bouwen. Er wordt geen exploitatieplan vastgesteld omdat het kostenverhaal voor de gemeente op een andere manier is verzekerd, namelijk door een overeenkomst met de initiatiefnemer.

 

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien of raadplegen?

Het ontwerp (en de daarop betrekking hebbende stukken) is binnen de genoemde termijn elektronisch raadpleegbaar en beschikbaar via de gemeentelijke website (www.brielle.nl). Het voorontwerp is ook te raadplegen op www. ruimtelijkeplannen.nl

U kunt het ontwerp tevens inzien bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de sector Grondgebied, kamer 0.30, tijdens kantooruren (van 8.00 tot 12.30 uur), Stadskantoor, Slagveld 36, en na telefonische afspraak via t. 471106.

 

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de inzagetermijn (29 april tot en met 10 juni 2016) kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Brielle, Postbus 101, 3230 AC Brielle.

 

Naar boven