Ontwerp bestemmingsplan “Floraweg 114b, Roelofarendveen”

Logo Kaag en Braassem

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend, dat voorbereidingen worden getroffen voor het opstellen van een (postzegel) bestemmingsplan. Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht (Awb) wordt bekend gemaakt dat met ingang van 29 april 2016 gedurende zes weken het ontwerp van het bestemmingsplan “Floraweg 114b, Roelofarendsveen”, ter inzage ligt. Conform 6.24 Wro is op 29 maart 2016 een anterieure overeenkomst afgesloten tussen de initiatiefnemer en de gemeente om de economische uitvoerbaarheid van het plan te waarborgen. De zakelijke beschrijving van deze overeenkomst ligt eveneens vanaf 29 april 2016 gedurende 6 weken ter inzage.

 

Het plan betreft de realisatie van een bedrijfswoning ten behoeve van de achterliggende ecologische kwekerij. De agrarische bedrijfswoning komt op het kadastrale perceel met de aanduiding gemeente Alkemade, sectie K, nummer 1927. Dit perceel staat ook bekend onder het adres Floraweg 114b. De anterieure overeenkomst heeft betrekking op voornoemd perceel.

 

Van 29 april 2016 t/m 9 juni 2016 kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij het college kenbaar maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. In uw reactie moet u duidelijk uw naam en adres vermelden, en aangeven dat het over het Floraweg 114b, Roelofarendsveen gaat. De zakelijke beschrijving en de anterieure overeenkomst staan echter niet open voor zienswijzen, bezwaar of beroep.

 

De gemeenteraad zal binnen twaalf weken na afloop van de inzagetermijn beslissen over vaststelling van het bestemmingsplan.

 

Zowel het ontwerp bestemmingsplan als de zakelijke beschrijving liggen ter inzage in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage in het gemeentehuis is mogelijk gedurende de openingstijden, of op afspraak. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien op de website, www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer van het plan is NL.IMRO.1884.BPFLORAWEG114B-ONT1. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantadviseurs, tel.: 071-3327272, e-mail: info@kaagenbraassem.nl.

 

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem,

28 april 2016

Naar boven