Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan Heilaar, Meester Bierensweg 86 en ontwerpbesluit hogere waarde

Logo Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Heilaar, Meester Bierensweg 86 (NL.IMRO.0758.BP2015215002-0301) en het ontwerpbesluit hogere waarde ter inzage liggen. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de bouw van een extra woning op het perceel Meester Bierensweg 86. Het plangebied ligt aan de Meester Bierensweg tussen het bedrijventerrein Heilaar en de spoorbundel van de HSL en de spoorlijn Breda – Etten-Leur.

Wet geluidhinder

De nieuwe woning wordt, conform de Wet geluidhinder, aangemerkt als een geluidsgevoelige bestemming. Uit het akoestisch onderzoek blijkt dat niet overal kan worden voldaan aan de wettelijke voorkeursgrenswaarde. Het college van burgemeester en wethouders is voornemens een ontheffing te verlenen van de voorkeursgrenswaarden middels een besluit tot het vaststellen van een hogere waarde voor de ten hoogst toelaatbare geluidsblasting.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarde liggen ter inzage van 5 mei tot en met 15 juni 2016.

Beide ontwerpen kunt u digitaal raadplegen via de website www.breda.nl/ruimtelijkeplannen (kies de link 'Ruimtelijke plannen van de Gemeente Breda'). Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda.

Zienswijzen

Van 5 mei tot en met 15 juni 2016 kunt u uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan en/of het ontwerpbesluit hogere waarde naar voren brengen.

Uw schriftelijke zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u sturen naar de gemeenteraad van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda.

Uw schriftelijke zienswijze tegen het ontwerpbesluit hogere waarde kunt u sturen naar burgemeester en wethouders van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl/contact (gebruik hiervoor het contactformulier).

Informatie

Heeft u vragen? Neem contact op met de gemeente via www.breda.nl/contact

Naar boven