Ontwerpomgevingsvergunning (met projectafwijkingsbesluit) Landschapszone – 5 (buitenfoyer CineMec)

Logo Nijmegen

Het college van burgemeester en wethouders van Nijmegen heeft op 21 juli 2015 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van Taxon Groep 2 B.V. voor het bouwen van een buitenfoyer.

De aanvraag is ingeboekt onder zaaknummer Z15.030864.

De buitenfoyer wordt geplaatst op het adres Willem van Arenbergstraat 4 te Nijmegen.

Het betreft de volgende activiteiten:

A.Projectbesluit: afwijken van bestemmingsplan of inpassingsplan

Inzage

Het ontwerpbesluit, met bijbehorende stukken, ligt gedurende zes weken (met ingang van vrijdag 29 april 2016 tot en met donderdag 9 juni 2016) ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 75 te Nijmegen.

(In verband met de verhuizing van de Stadswinkel is deze gesloten op donderdag 28 en vrijdag 29 april 2016 . Op maandag 2 mei 2016 opent de Stadswinkel haar deuren op Mariënburg 30.)

Tevens is de ontwerpvergunning (en bijbehorende stukken) in te zien via de publicatie ervan in het elektronische Gemeenteblad van de gemeente Nijmegen op https://www.overheid.nl

Het onderdeel dat de activiteit ‘afwijken van bestemmingsplan of inpassingsplan’ betreft, is digitaal als pdf bestand te raadplegen op de gemeentelijke website: http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak

Zienswijze

Iedereen kan tijdens voornoemde periode van terinzagelegging een zienswijze tegen het ontwerpbesluit indienen (schriftelijk, mondeling of digitaal).

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, Postbus 1603, 6501 BP Nijmegen, onder vermelding van zaaknummer Z15.030864

Voor een mondelinge zienswijze of toelichting over het ontwerpbesluit kan contact worden opgenomen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, telefoonnummer (024) 751 77 00. Aan de hand van het zaaknummer wordt u doorverboden met de behandelend medewerker.

Het is ook mogelijk om digitaal een zienswijze in te dienen via https://www.nijmegen.nl onder ‘Digitaal Loket’, ‘Zienswijze indienen’. Inloggen met DigiD of voor bedrijven met Eherkenning is hierbij verplicht.

Naar boven