Ontwerpbestemmingsplan 'Sasputsestraat 14 Schoondijke', gemeente Sluis

Logo Sluis

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 'Sasputsestraat 14 Schoondijke' ter inzage wordt gelegd. Het bestemmingsplan voorziet in de juridisch planologische regeling van het perceel Sasputsestraat 14 te Schoondijke. Het plan is gericht op het mogelijk maken van dag- en verblijfsrecreatieve voorzieningen inclusief horeca op het agrarisch bouwvlak. Het ontwerpbestemmingsplan 'Sasputsestraat 14 Schoondijke' vervangt gedeeltelijk het bestemmingsplan 'Buitengebied Sluis'.

Het ontwerpbestemmingsplan 'Sasputsestraat 14 Schoondijke' ligt met ingang van 28 april 2016 gedurende zes weken voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC) Nieuwstraat 22 te Oostburg. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende bijlagen en het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer: NL.IMRO.1714.bpsasputsestrt14-ON01). Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten kantooruren worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw V. Dekker van de afdeling Externe dienstverlening, via telefoonnummer 140117.

 

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen op de volgende wijze:

• Schriftelijk: u kunt uw zienswijze richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg.

• Mondeling: u kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw V. Dekker via het algemene telefoonnummer 140117.

Wij maken u er op attent dat het niet mogelijk is uw zienswijze via de gemeentelijke website kenbaar te maken.

 

Het college van Burgemeester en Wethouders van Sluis brengen tevens ter kennis dat zij op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens zijn om bij het besluit tot vaststelling van het ontwerpbestemmingsplan geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins verzekerd zijn.

 

Oostburg, 27 april 2016

 

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS,

S.I. de Kievit - Minnaert, secretaris

mr. A.M.M. Jetten MSc, burgemeester

Naar boven