Verleende omgevingsvergunning Vlonder Prins Bernhardkade

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend ten behoeve van het plaatsen van een vlonder/steiger langs de Prins Bernhardkade te Rotterdam (OMV.15.07.00505).

Inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 29 april 2016 tot en met vrijdag 10 juni 2016 ter inzage bij:

• Stadsontwikkeling te Rotterdam (na telefonische afspraak 010 – 489 5241)

Het besluit met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/rotterdambericht. De stukken kunnen dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in uitgebreide procedure’.

Beroep

Tegen de verleende omgevingsvergunning kan tot en met 10 juni 2016 beroep wordeningesteld door een belanghebbende die:- tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen heeft ingebracht; of- aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest; of- bezwaar heeft tegen de wijzigingen die zijn ambtshalve zijn aangebracht bij verlening van het besluit.

Het beroepschrift moet worden gericht aan:Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep hebt ingesteld tegen de omgevingsvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij voornoemde rechtbank. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend, dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van hetverzoek is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam, 26 april 2016  

Burgemeester en wethouders voornoemd

Naar boven