Omgevingsvergunning uitgebreid verleend

Logo Valkenswaard

Burgemeester en wethouders van Valkenswaard maken op grond van art. 2.1, 2.10 en 2.12 Wabo en bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend voor:

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 28 april 2016 gedurende zes weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis (telefoonnummer: 040-2083444). De aanvraag met bijbehorende stukken kunt u ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, en www.ruimtelijkeplannenvalkenswaard.nl.

Beroep

Wilt u beroep instellen tegen de verleende omgevingsvergunning? Dat kan. Beroep kan worden ingesteld door:

  • -

    degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit,

  • -

    belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat ze geen zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking,

  • -

    degenen, die niet eerder hun zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit, Het beroep kan dan enkel betrekking hebben op de wijziging van het oorspronkelijke plan.

Beroep kan worden ingediend binnen zes weken na de dag waarop de vergunning is gepubliceerd. Het beroepschrift dient te worden gericht aan Rechtbank Oost-Brabant sector bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Als u wilt dat de werking van het besluit wordt uitgesteld, dient u een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank in ’s-Hertogenbosch (Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch) of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht (hiervoor is een elektronische handleiding (DigiD) nodig) verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Naar boven