BestemmingsplanBuitengebied, locatie Breedenbroekseweg 1a te Voorst

Logo Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 17 maart 2016 het bestemmingsplan Buitengebied, locatie Breedenbroekseweg 1a te Voorst met identificatienummer (planID) NL.IMRO.1509.BP000140-VA01, ongewijzigd heeft vastgesteld.

 

 

Inzage

In de periode van 28 april 2016 tot en met 8 juni 2016 kunt u het vastgestelde bestemmingsplan tijdens openingstijden inzien bij de Publieksbalie ‘Vergunningen’ in het gemeentehuis in Gendringen. Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl wanneer u zoekt op het adres. In het gemeentehuis kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

 

Het plangebied en inhoud van het plan

Het plangebied heeft betrekking op het perceel Breedenbroekseweg 1a te Voorst. Het vastgestelde bestemmingsplan voorziet in de bouw van 2 vrijstaande woningen op dat perceel, ter verevening van de sloop van agrarische bedrijfsbebouwing ter plaatse en elders.

 

Beroep

Tijdens de ter inzage termijn kan tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.Van deze beroepsmogelijkheid kan gebruik worden gemaakt door:

  • belanghebbenden die een zienswijze indienden;

  • belanghebbenden, die aan kunnen tonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om bij de gemeenteraad een zienswijze in te dienen.

 

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking op 9 juni 2016, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met een ingesteld beroep een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet inwerking voordat op het beroep is beslist.

Naar boven