Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Groote Woldweg 74 en 74A

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Groote Woldweg 74 en 74A met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit met ingang van woensdag 27 april 2016 ter inzage ligt.

Doel van het plan

Het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Groote Woldweg 74 en 74A heeft betrekking op functieverandering in het kader van Vrijkomende Agrarische Bedrijfsgebouwen. Hierbij zal de agrarische bebouwing op de percelen Groote Woldweg 74 en 74A te Oosterwolde worden gesloopt. Op het perceel Groote Woldweg 78 zal een varkensschuur worden gesloopt. Ter compensatie wordt een extra woning gerealiseerd door splitsing van de voormalige boerderij Groote Woldweg 74, waarbij de deel met maximaal 4 meter mag worden uitgebreid.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van woensdag 27 april 2016 gedurende zes weken tot en met dinsdag 7 juni 2016 voor iedereen analoog ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.oldebroek.nl.

Zienswijze ontwerpbestemmingsplan

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Oldebroek, Postbus 2, 8096 ZG te Oldebroek.

Ook bestaat de mogelijkheid voor een ieder om gedurende de inzagetermijn een zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met het Klant Contact Centrum telefoon 14 0525.

 

Het college van de gemeente Oldebroek, 26 april 2016

Naar boven