Ontwerpbestemmingsplan ‘'Partiële herziening buitengebied, Biezenmortelsestraat 8’ te Biezenmortel

Logo Haaren

Biezenmortel

 

  • 1.

    De projectlocatie is gelegen aan de Biezenmortelsestraat 8 te Biezenmortel, gemeente Haaren. De locatie ligt ten noordwesten van de dorpskern Biezenmortel en is kadastraal bekend als gemeente Haaren, sectie G, Nummer 17. De weg Biezenmortelsestraat vormt een verbindingsweg met de grotere dorpskernen Udenhout en Helvoirt.

 

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘'Partiële herziening buitengebied, Biezenmortelsestraat 8’  inclusief bijlagen. De stukken liggen met ingang van donderdag 28 april 2016 gedurende zes weken (t/m woensdag 8 juni 2016) ter inzage.

Voorliggend plan betreft een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan "Buitengebied Haaren" en “Correctieve Herziening 2014”. De herziening van het bestemmingsplan voorziet in de omschakeling van agrarisch naar recreatie om recreatiewoningen en ondersteunde horeca mogelijk te maken naast de bestaande activiteiten aan de Biezenmortelsestraat 8. De bestaande activiteiten zijn minicamping met 25 kampeermiddelen waarvoor in de voormalig agrarisch bedrijfsgebouw sanitaire voorzieningen, een recreatieve ruimte en een boerderijwinkel gevestigd zijn en in de woonboerderij acht logieskamers en een ontbijtruimte inclusief keuken en bedrijfskeuken aanwezig zijn.

 

Het plan is op meerdere manieren in te zien. U kunt het plan inzien in het gemeentehuis bij de balie van de Gemeentewinkel. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Bel hiervoor naar 0411-627282. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website http://www.haaren.nl/internet/ruimtelijke-projecten_3497/. Hier klikt u op “Biezenmortelsestraat 8” en zo komt u bij het ontwerpbestemmingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.BPbiezenmortelstr8-ON01.

Indienen zienswijzen

Tijdens de termijn van ter inzage ligging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 44, 5076 ZG Haaren. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpplan deze betrekking heeft. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen maakt u een afspraak via telefoonnummer (0411) – 62 72 82. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

(Dit is tevens een kennisgeving op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening)

 

Haaren, 20 april 2016

Naar boven