Voornemen vaststelling hogere grenswaarden wegverkeerslawaai

Logo Hollands Kroon

 

De binnen het bestemmingsplan Zuid Zijperweg 71 en 79 Wieringerwaard geprojecteerde bedrijfswoning, is gelegen binnen de geluidzone van de Zuid Zijperweg Wieringerwaard. Uit het akoestisch onderzoek blijkt dat, als gevolg van het wegverkeer op de Zuid Zijperweg Wieringerwaard een geluidbelasting optreedt van maximaal 52 dB.

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om op basis hiervan hogere grenswaarden vast te stellen.

 

Ter inzage

Het ontwerp-hogere waarden besluit ligt met ingang van 27 april 2016 gedurende een termijn van zes weken, derhalve tot en met 7 juni 2016, voor een ieder ter inzage. U kunt het besluit inzien tijdens openingstijden in het gemeentekantoor in MFA De Ontmoeting, De Verwachting 1, 1761 VM in Anna Paulowna.

Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak via tel. 088-321 5000

Vermeld in uw brief het onderwerp: “Voornemen vaststelling hogere grenswaarden wegverkeerslawaai Zuid Zijperweg Wieringerwaard” 

 

Indienen zienswijze

Binnen genoemde termijn van zes weken, kan een ieder schriftelijk zienswijzen over het ontwerp-hogere waarden besluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van gemeente Hollands Kroon, Postbus 8, 1760 AA Anna Paulowna.

 

Naar boven