Kennisgeving Wet geluidhinder Bestemmingsplan “Pascalkwartier”

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van 29 april 2016 gedurende een periode van 6 weken (tot en met donderdag 10 juni 2016) ter inzage ligt: het ontwerpbesluit hogere waarden op grond van de Wet geluidhinder in verband met het ontwerpbestemmingsplan Pascalkwartier.

 

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken kan worden ingezien bij:

- de stadswinkel Centrum (Stadhuis), ingang zijde Doelwater tegenover het hoofdbureau van Politie, kamer 22a.

 

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website http://www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Belanghebbenden kunnen zienswijzen over het ontwerpbesluit tot en met donderdag 10 juni 2016 naar keuze schriftelijk of mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders van Rotterdam, per adres DCMR Milieudienst Rijnmond, ter attentie van bureau Ruimte en Leefomgeving, Postbus 843, 3100 AV Schiedam.

 

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunnen belanghebbenden binnen de

genoemde termijn contact opnemen met dhr. K. van Troost, telefoonnummer (010)2468165 of dhr. T. Willemsen, telefoonnummer (010)2468157 van de DCMR Milieudienst Rijnmond.

 

Naar boven