VASTGESTELD BESTEMMINGSPLAN ‘EMMELOORD, NOORD EN OOST, ZEEBIESSTRAAT 21 EN 22’

Logo Noordoostpolder

Het college van burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maakt op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 18 april 2016 het bestemmingsplan 'Emmeloord, Noord en Oost, Zeebiesstraat 21 en 22’ heeft vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan

Met dit bestemmingsplan wordt een planologisch-juridische regeling vastgesteld voor twee woonschepenligplaatsen in de Espelervaart. Het plan regelt de realisatie van twee woonschepen met bijbehorende tuinen op de locatie Zeebiesstraat 21 en 22 te Emmeloord.

Termijn van inzage

Het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit liggen van 29 april 2016 tot en met 9 juni 2016 ter inzage.

Inzien bestemmingsplan en besluit hogere waarde

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunt u inzien:

  • Op www.ruimtelijkelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.0171.BP00557-VS01

  • Op de gemeentelijke website: https://www.noordoostpolder.nl/ter-inzage

  • Een papieren versie ligt bij het loket Woonomgeving (Harmen Visserplein 1, Emmeloord).

Beroep

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen gedurende de genoemde termijn beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Verzoek om voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het bestemmingsplan niet op. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het instellen van beroep of het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor meer Informatie hierover neemt u contact op met de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, via (070) 42 64 426.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepsschrift eveneens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Heeft u vragen?

Voor nadere informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen de heer K.H. de Jong van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, (0527) 63 35 06.

Naar boven