Voorbereidingsbesluit Bestemmingsplan Buitengebied Rucphen 2012, Groenstraat 3-3a te Sprundel vastgesteld

Logo Rucphen

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7, lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Rucphen, in zijn vergadering van 13 april 2016, heeft verklaard dat een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Rucphen 2012, 3e herziening’ wordt voorbereid voor het gebied Groenstraat 3-3a te Sprundel. Overeenkomstig de bij het besluit behorende kaart is hiertoe voor een gedeelte van het gebied een voorbereidingsbesluit genomen.

Het is verboden om het gebruik van de gronden of bouwwerken binnen het gebied van het voorbereidingsbesluit te wijzigen.

Inhoud in het kort

Om te voorkomen dat de ontwikkelingen, geregeld door middel van een projectafwijkingsprocedure, voor het perceel Groenstraat 3 te Sprundel indirect zorgen voor een bouwperceel groter dan 1,5 hectare, is het noodzakelijk een voorbereidingsbesluit te nemen. In de partiële herziening van het bestemmingsplan zal dit verder planologisch op een juiste manier worden verankerd.

In werking

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking.

Terinzagelegging

Het voorbereidingsbesluit, de daarbij behorende situatietekening en bijbehorende stukken liggen met ingang van 28 april 2016 ter inzage liggen in het gemeentehuis, Binnentuin 1 te Rucphen. Daarnaast is het voorbereidingsbesluit met de bijbehorende stukken digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening, www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatie NL.IMRO.0840.9000BV001-VBB1).

Beroep

Tegen het voorbereidingsbesluit is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Naar boven