ONTWERPBESLUIT HOGERE WAARDENHOEK ADMIRAAL DE RUIJTERSTRAAT 2 / BIJL 19 IN OUD-BEIJERLAND

Logo Oud-Beijerland

Uit het akoestisch onderzoek, dat is uitgevoerd in het kader van de ruimtelijke onderbouwing als onderdeel van de ontwerp-omgevingsvergunning voor de realisatie van dertien appartementen in het pand op de hoek van de Admiraal de Ruijterstraat 2 / Bijl 19, is gebleken dat niet voor alle woningen wordt voldaan aan de grenswaarden uit de Wet geluidhinder. De overschrijding wordt veroorzaakt door het wegverkeerslawaai van de Oost-Voorstraat. Het college is van plan om voor deze woningen hogere waarden vast te stellen.

Ter inzage

Op grond van artikel 110c Wet geluidhinder ligt het ontwerpbesluit hogere grenswaarden met bijbehorende stukken met ingang van 23 april 2016 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis.

De stukken zijn ook te raadplegen op www.oud-beijerland.nl (onder actueel > bekendmakingen > aangevraagde omgevingsvergunning)

Indienen zienswijze

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 2003, 3260 EA Oud-Beijerland onder vermelding van ‘zienswijze besluit hogere waarden Admiraal de Ruijterstraat’.

Voor nadere informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Yvonne Bossche van afdeling Ontwikkeling (team Ruimtelijke Ontwikkeling), telefoon 088 – 647 15 31.

Naar boven