ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNINGHOEK ADMIRAAL DE RUIJTERSTRAAT 2 / BIJL 19 OUD-BEIJERLAND

Logo Oud-Beijerland

Het pand aan de Admiraal de Ruijterstraat is een voormalig bankgebouw. Het pand is ingericht als kantoorruimte. Deze kantoorruimten staan al geruime tijd grotendeels leeg. De eigenaar wil in het pand dertien appartementen realiseren.

Het pand gebruiken voor woondoeleinden is in strijd met de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Correctieve herziening Wonen’ waar de gronden onder vallen.

Afwijken

Inmiddels is een aanvraag omgevingsvergunning ingediend voor de gebruikswijziging van het pand naar woondoeleinden. Burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland maken bekend dat zij van plan zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) aan het ingediende verzoek te voldoen. Door het afgeven van een omgevingsvergunning mag het pand tevens voor woondoeleinden worden gebruikt.

Ter inzage

Op grond van artikel 3.10 van de Wabo ligt de ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken, waaronder de aanvraag en de ruimtelijke onderbouwing, met ingang van zaterdag 23 april 2016 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6 in Oud-Beijerland. Digitaal zijn de stukken te raadplegen via www.oud-beijerland.nl (onder actueel -> bekendmakingen -> aangevraagde omgevingsvergunningen).

Indienen zienswijze

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 2003, 3260 EA Oud-Beijerland onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp-omgevingsvergunning hoek Admiraal de Ruijterstraat 2 / Bijl 19’.

Voor nadere informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Yvonne Bossche van afdeling Ontwikkeling (team Ruimtelijke Ontwikkeling), telefoon 088 – 647 15 31.

Naar boven