Ontwerp wijzigingsplan ‘Vliertwijksestraat 9’

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3.9a lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerp wijzigingsplan ‘Vliertwijksestraat 9’ (NL.IMRO.0796.0002308-1301) met ingang van 25 april 2016 gedurende zes weken ter inzage ligt.

In het geldende bestemmingsplan ‘Buurtschap Kruisstraat’ is voor het perceel Vliertwijksestraat 9 een woonbestemming met wijzigingsbevoegdheid opgenomen. Deze wijzigingsbevoegdheid maakt het mogelijk om één vrijstaande grondgebonden woning te realiseren achter de bestaande woning. De woning zal worden gebouwd aan de woonstraat de Eikenhof. Het ingediende initiatief voldoet aan de voorwaarden die gesteld zijn in de wijzigingsbevoegdheid, waardoor voor dit initiatief een wijzigingsplan is opgesteld. Het vaststellen van een wijzigingsplan is een bevoegdheid van het college van burgemeester en wethouders.

Wilt u reageren?

In de periode dat het wijzigingsplan en de bijbehorende stukken ter inzage liggen, kunt u schriftelijk of mondeling hierop reageren. Wilt u reageren op deze stukken? Uw schriftelijke inspraakreactie kunt u sturen naar: Burgemeester en wethouders van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch.

Wilt u mondeling een inspraakreactie indienen? Hiervoor kunt u een afspraak maken. Bel naar het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 04.

Het ontwerp wijzigingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden).

Naar boven