Gewijzigde vaststelling ‘wijzigingsplan Oosterblokker 61, Oosterblokker’

Logo Drechterland

Burgemeester en wethouders van Drechterland hebben het bestemmingsplan ‘Drechterland Noord 2011, herziening 2014’ gewijzigd. De wijziging is gedaan op grond van artikel 3.6, eerste lid onder a Wet ruimtelijke ordening. Met dit plan wordt de bedrijfsbestemming naar een woonbestemming omgezet op het perceel Oosterblokker 61 in Oosterblokker. De bestaande woning met bijbehorende bouwwerken wordt gehandhaafd. De wijziging valt binnen de kaders die het bestemmingsplan biedt om medewerking te kunnen verlenen.

Procedure

Op grond van artikel 3.4 Algemene wet bestuursrecht, juncto artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening heeft het ontwerp bestemmingsplan zes weken ter inzage geleden. Dit is gebeurd vanaf donderdag 3 maart 2016 en conform de wettelijke eisen. Tegen het ontwerp bestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingekomen.

Het plan wordt gewijzigd vastgesteld. Het ontwerpbestemmingsplan verwijst in de regels naar de bestemming ‘Waarde – Archeologie -1’ terwijl deze bestemming op de plankaart ontbreekt. Deze bestemming is alsnog op de plankaart opgenomen. Het vastgestelde wijzigingsplan NL.IMRO.0498.WPoosterbl61-VG01 is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag volgend op de kennisgeving van dit besluit in beroep gaan. U kunt in beroep gaan door een brief te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet hiervoor beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

  • Vermeld in de brief in ieder geval uw naam, adres, datum, een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat en uw redenen van het beroep. Vergeet niet uw handtekening te zetten. Voor in beroep gaan, betaalt u een griffierecht.

  • Ook wanneer u een zienswijze naar voren heeft kunnen brengen of bezwaar heeft kunnen maken, staat beroep open, tenzij u redelijkerwijs kan worden verweten dat u dit niet heeft gedaan.

  • Een beroepschrift schorst de uitvoering van het besluit niet. U moet hiervoor ook een verzoek om voorlopige voorziening sturen naar de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven