1e wijzigingsplan Buitengebied Noord (Vagevuur 11c Lepelstraat)

Logo Bergen op Zoom

Burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom maken bekend dat het 1e wijzigingsplan van het bestemmingsplan “Buitengebied Noord (Vagevuur 11c)”  met plannummer NL.IMRO.0748.WP0113a-0701 onherroepelijk is geworden.

Het wijzigingsplan ziet op het wijzigen van de bestemming “agrarisch bouwblok” in de bestemming “Bedrijf -Agrarisch Verwant” met de aanduiding “specifieke vorm van bedrijf – dierenartsenpraktijk”. Het perceel is door derden in eigendom verworven en de agrarische activiteiten zijn beëindigd. Verzocht is om de bestemming te wijzigen, zodat het perceel als dierenartsenpraktijk kan worden gebruikt. Tijdens de tervisielegging is door Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant een zienswijze ingediend, gebaseerd op formele planaspecten zoals planvoorschriften, plankaart en concretisering. Naar aanleiding daarvan is het wijzigingsplan gewijzigd vastgesteld. Daarbij wordt opgemerkt dat de regels van het moederplan, “Buitengebied Noord’ van toepassing blijven. Het vastgestelde wijzigingsplan heeft onlangs op de gebruikelijke wijze gedurende zes weken voor eenieder ter inzage gelegen. Gedurende deze termijn is geen beroep en/of voorlopige voorziening ingesteld. Daarmee is het wijzigingsplan onherroepelijk geworden. Het wijzigingsplan ligt vanaf 25 januari 2016  ter inzage bij het bureau Ruimtelijke Ordening en is tevens digitaal beschikbaar via de gemeentelijke website http://www.bergenopzoom.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl 

 

Voor eventuele vragen kan contact worden opgenomen met de heer J. Verpaalen van bureau Ruimtelijke Ordening. Hij is bereikbaar onder telefoonnummer 0164-277533.

 

Bergen op Zoom, 22 januari 2016.

 

het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom,

 

secretaris, burgemeester,

 

 

Mevr. mr. A.C. Spindler Dr.  F. A. Petter

 

Naar boven