Wijzigingsplan Buitengebied Deventer, Essenhuizerweg 2

Logo Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 5 mei tot en met 15 juni 2016 voor iedereen ter inzage ligt:

 

- het vastgestelde wijzigingsplan Buitengebied Deventer, Essenhuizerweg 2

 

Inhoud

Het beoogde plan behelst de splitsing van de aanwezige woning met inwoning in twee zelfstandige woningen. Functioneel verandert er dan ook vrijwel niets. Ook fysiek verandert er niets aan het uiterlijk van de boerderij. De noodzakelijke aanpassingen om twee zelfstandige wooneenheden te creëren vinden intern plaats, waarbij enkele huidige doorgangen en gezamenlijke ruimtes worden dichtgezet respectievelijk gesplitst. De karakteristieke waarden van de boerderij worden dan ook niet aangetast door deze splitsing.

 

Inzien

Het wijzigingsplan kunt u inzien op:

• http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.W020-VG01

• De digitale bestanden van het wijzigingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.W020-/NL.IMRO.0150.W020-VG01/

 

Het wijzigingsplan kunt u ook inzien op:

• http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’.

 

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij :

• Publiekszaken, Grote Kerkhof 1;

• In Lettele: Servicepunt Lettele, Bathmenseweg 22.

 

Reageren

Het wijzigingsplan Buitengebied Deventer, Essenhuizerweg 2 ligt van 5 mei tot en met 15 juni 2016 ter inzage.

U kunt tot en met donderdag 16 juni reageren.

 

Als u een reactie wilt geven op het wijzigingsplan, dan dient u beroep in. Lees hieronder hoe u kunt reageren.

 

Er kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

• een belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerp wijzigingsplan of de ontwerpbesluiten bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt;

• een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerp wijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken;

• een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die het college van burgemeester en wethouders bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

 

Naar boven