Ontwerp “Bestemmingsplan Strandheem”

Logo Grootegast

(Publicatie op 15 januari 2016)

 

Burgemeester en wethouders van Grootegast maken op grond van artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4 Awb bekend dat het ontwerp “Bestemmingsplan Strandheem”  met bijbehorende stukken met ingang van 15 januari 2016 voor de duur van zes weken tijdens openingstijden ter inzage ligt bij het Klanten Contact Centrum. Op grond van artikel 3.8 Wro kan tijdens deze termijn een ieder een zienswijze naar voren brengen.

 

Achtergrond

Strandheem is een waterplas die wordt gebruikt voor zowel recreatie als zandwinning. In het ontwerp bestemmingsplan wordt het gebruik van de waterplas en de omringende gronden vastgelegd. Het plan is in hoofdzaak conserverend van opzet. Dit houdt in dat de bestaande situatie in het bestemmingsplan een plaats heeft gekregen. Op enkele onderdelen is gekozen voor een gewijzigde bestemming.

 

Het bestemmingsplan inzien

U kunt het ontwerp bestemmingsplan inzien bij het Klanten Contact Centrum in het gemeentehuis. Op http://gatekeeper.leek.nl/grootegast/plannen/  kunt u meer informatie over het ontwerp bestemmingsplan vinden en de bronbestanden van het plan downloaden. Daarnaast kunt u het plan raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0015.BPSH12BEHE1-ON01.

 

Indienen zienswijze

Tot en met 25 februari 2016 kunt u bij voorkeur schriftelijke, maar ook mondeling, uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Grootegast. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: de gemeenteraad van Grootegast, postbus 46, 9860 AA Grootegast. U kunt uw zienswijzen ook zenden aan: ruimtelijkeplannen@grootegast.nl o.v.v. zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Strandheem’.

 

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u telefonisch een afspraak maken met de behandelend ambtenaar. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

 

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of een afspraak kunt u contact opnemen met het Klanten Contact Centrum van de gemeente Grootegast, telefoonnummer 14 0594.

 

Naar boven