Vaststelling bestemmingsplan “Hoogstraat 30/30a Sint-Michielsgestel”

Logo Sint-Michielsgestel

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van Sint-Michielsgestel op 14 april 2016 het bestemmingsplan Hoogstraat 30/30a ongewijzigd heeft vastgesteld.

B estemmingplan

Het bestemmingsplan “Hoogstraat 30/30a Sint-Michielsgestel” omvat het perceel op de hoek Hoogstraat (dierenartspraktijk) en het er achter gelegen perceel aan de Venkant in Sint-Michielsgestel. Het plan is gericht op de uniformering van de bestaande bestemmingen op deze percelen en wel in de bestemming “Wonen” met de aanduiding “Dienstverlening”.

I nformatie en procedure

Van donderdag 28 april 2016 tot en met donderdag 9 juni 2016 ligt het vastgestelde bestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken tijdens de openingsuren, voor een ieder ter inzage zonder afspraak bij de Receptie van het gemeentehuis, Meanderplein 1 in Sint-Michielsgestel.

Buiten openingstijden is inzage op afspraak mogelijk. U kunt daarvoor bellen naar telefoonnummer (073) 553 11 11. De digitale plannen met bijbehorende stukken kunt u raadplegen en downloaden op de volgende weblocatie: www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0845.BP2016SMGOOSTP101-ON01

 

Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende genoemde inzagetermijn beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die destijds tegen het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze hebben ingediend bij burgemeester en wethouders. Ook kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

 

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Het betreffende vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Meer informatie

Mocht u na het inzien van de plannen nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de heer P. van Boxtel van de afdeling Ontwikkeling, bereikbaar op telefoonnummer (073) 553 16 17 of via het emailadres p.v.boxtel@MijnGemeenteDichtbij.nl.

Bij afwezigheid van de heer P. van Boxtel kunt u contact opnemen met de Frontoffice van de gemeente, bereikbaar op het telefoonnummer (073) 553 11 50 of via het emailadres: gemeente@sint-michielsgestel.nl.

 

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel,

Sint-Michielsgestel, 28 april 2016

Naar boven