Ontwerpbestemmingsplan ‘Poelweg 31, Warmond’ ter inzage

Logo Teylingen

Identificatienummer: NL.IMRO.1525 .BP201 5WAR1001 7 -0301

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Poelweg 31, Warmond, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder ter inzage ligt.

Plangebied

Het plangebied betreft uitsluitend het perceel Poelweg 31 te Warmond.

Inhoud plan

Het geldende bestemmingsplan staat de bouw van één extra woning niet toe.

Met dit nieuwe bestemmingsplan is het mogelijk om op dit perceel twee vrijstaande woningen te bouwen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Poelweg 31, Warmond’, bestaande uit een verbeelding, planregels en een toelichting, ligt vanaf donderdag 21 april2016tot en met woensdag 1 juni 2016ter inzage.

Inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan plan inzien op het Gemeentekantoor in Sassenheim.

De digitale versie van dit ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Op www.teylingen.nl onder– “Bouwen en Wonen” – “Bestemmingsplannen” – “Warmond” – “Ontwerpbestemmingsplan Poelweg 31, Warmond” vindt u een link naar het digitale ontwerpbestemmingsplan. Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit r uimtelijke o rdening de digitale versie beslissend.)

Zienswijzen

Binnen de termijn, dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoon 14-0252.

U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via emailadres: gemeente@teylingen.nl

Openbaar

Wanneer u een zienswijze indient, dan kan iedereen deze zienswijze op de website www.teylingen.nl inzien. Uw zienswijze wordt niet geanonimiseerd. Hierdoor worden uw naam, adres en woonplaats op het internet zichtbaar.

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Richard Rietveld van de afdeling Ruimte via 14 0252 of via de email: r.rietveld@teylingen.nl

Naar boven