Ontwerpwijzigingsplan Mr. P.C. Hennequinstraat 7 Oostburg, gemeente Sluis

Logo Sluis

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan Mr. P.C. Hennequinstraat 7 Oostburg ter inzage wordt gelegd. Het plan bevat de juridisch planologische regeling voor het mogelijk maken van het wijzigen van de bestemming Detailhandel in Wonen.

Het ontwerpwijzigingsplan met de daarbij behorende bijlagen en het ontwerpbesluit tot vaststelling van het wijzigingsplan liggen met ingang van 21 april 2016 gedurende zes weken voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1714.wphennequinstraat7-ON01). Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten kantooruren worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken via 140117.

 

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Sluis over het ontwerpwijzigingsplan Mr. P.C. Hennequinstraat 7 Oostburg, op de volgende wijze:

• Schriftelijk: u kunt uw zienswijze richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg.

• Mondeling: u kunt hiervoor een afspraak maken met de afdeling Externe Dienstverlening via telefoonnummer 140117.

 

Wij maken u erop attent dat het niet mogelijk is uw zienswijze via de gemeentelijke website kenbaar te maken.

 

Oostburg, 20 april 2016

 

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS,

S.I. de Kievit - Minnaert, secretaris

mr. A.M.M. Jetten MSc, burgemeester

Naar boven