Ontwerp bestemmingsplan ‘Vlierdenseweg 106’

Logo Deurne

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat met ingang van 22 april 2016 het ontwerp bestemmingsplan ‘Vlierdenseweg 106’ (NL.IMRO.0762.BP201404-B001) en de hierbij behorende stukken voor eenieder gedurende zes weken ter inzage liggen.

 

Voor welk gebied is dit?

Het ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Vlierdenseweg 106 in Deurne. Dit perceel is kadastraal bekend als gemeente Deurne, sectie Q, nummers 1744 en 2009. Over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied kunt u informatie bij het Klantcontactcentrum inwinnen of u kunt het ontwerp bestemmingsplan digitaal raadplegen.

 

Wat zijn de plannen?

Het ontwerp bestemmingsplan gaat over splitsing van de bestaande cultuurhistorisch waardevolle woonboerderij in 2 woningen. En het verkleinen van het bestemmingsvlak ‘Wonen’. 

 

Wat ligt ter inzage?

Het ontwerp bestemmingsplan, bestaande uit de regels, de verbeelding en de daarbij behorende toelichting (inclusief bijlagen), ligt ter inzage.

 

Wanneer ligt dit ter inzage?

Alle stukken liggen met ingang van 22 april 2016 gedurende 6 weken ter inzage.

 

Waar is dit terug te vinden?

Alle stukken kunt u op de volgende manieren raadplegen:

 

 

Wat betekent dit voor u?

 

Indienen zienswijzen

Iedereen kan gedurende de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het College van burgemeester en wethouders van Deurne (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Klantcontactcentrum, telefoonnummer (0493) 38 77 11.

 

Hoorzitting

Wij stellen indieners van een zienswijze in de gelegenheid om hun zienswijze mondeling toe te lichten voor de Hoorcommissie Ruimtelijke Plannen. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken? Geef dan in uw zienswijze aan, dat u gehoord wilt worden door de Hoorcommisie. U ontvangt dan een uitnodiging voor de Hoorcommissie. De Hoorcommissie vergadert op 14 juni 2016, in de avond.

 

Heeft u vragen?

Laat het ons gerust weten. Ons Klantcontactcentrum is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493) 38 77 11.

 

Deurne, 21 april 2016

Naar boven