Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de dr. Abraham Kuyperlaan 7 te Bussum

Logo Gooise Meren

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning met planologische afwijking, perceel dr. Abraham Kuyperlaan 7 te BUSSUM.

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Gooise Meren maken overeenkomstig artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat er een ontwerpbesluit ter inzage ligt.

Ontwerpbesluit

Het ontwerpbesluit heeft betrekking op het plaatsen van 8 lichtmasten rondom speelveld 2 van voetbalvereniging SDO op het perceel dr. Abraham Kuyperlaan 7 te BUSSUM. De aanvraag om omgevingsvergunning is in strijd met het bestemmingsplan “Oudere Dorp” ten aanzien van de overschrijding van de maximaal toelaatbare bouwhoogte van de te plaatsen lichtmasten. Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3° van de Wabo de aangevraagde omgevingsvergunning te verlenen.

Stukken ter inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning wordt gepubliceerd via de Staatscourant, de website van de gemeente Gooise Meren (www.gooisemeren.nl) en de lokale kranten. De ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken ligt ter inzage van donderdag 21 april tot en met woensdag 1 juni 2016 in het gemeentehuis van Gooise Meren (Brinklaan 35, 1404 EP Bussum). Voor nadere informatie kunt u desgewenst contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving via telefoonnummer: 035- 207 0000.

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende de terinzagelegging van zes weken gemotiveerde zienswijzen schriftelijk of mondeling bij de het college van burgemeester en wethouders inbrengen. De schriftelijke zienswijze kan gericht worden aan de het college van B&W van Gooise Meren, Postbus 6000, 1400 HA Bussum. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar mevrouw G. Wijdenes, te bereiken via telefoonnummer: 035-207 0868.

Beroep

Tenslotte is het van belang te weten dat alleen degenen die zienswijzen hebben ingebracht zoals hierboven beschreven en belanghebbend zijn, te zijner tijd naar aanleiding van het definitieve besluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning beroep kunnen instellen bij de Rechtbank Midden Nederland.

 

 

 

Gemeente Gooise Meren, 20 april 2016

Naar boven