Definitief besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO), Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van Oldebroek maken bekend dat zij op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor het uitbreiden van het melkveebedrijf op de locatie Voskuilerdijk 66 in Hattemerbroek (zaaknummer 0269201500670 en OLO nummer 2024139). De uitgebreide voorbereidingsprocedure is nodig omdat het bedrijf vanuit aspect milieu een C inrichting wordt.

 

De ontwerpvergunning is op 23 februari 2016 gepubliceerd in de plaatselijke Huis aan Huis en de Staatscourant en heeft van 24 februari tot en met 5 april 2016 ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ontvangen.

 

Het definitieve besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 20 april 2016 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Oldebroek.

Het is mogelijk om in beroep te gaan tegen deze vergunning. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen zes weken na deze publicatie tegen het besluit beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM te Arnhem. Daarvoor is in het algemeen griffierecht verschuldigd. In afwachting van een uitspraak op het beroepschrift kan aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank om schorsing of een andere voorlopige voorziening worden gevraagd.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpvergunning en men belanghebbende is.

 

Oldebroek, 19 april 2016

Burgemeester en wethouders.

Naar boven