Ontwerp-omgevingsvergunning voor de realisatie van vierwoningen (type twee-onder-een-kap) aan de Oosterhoutstraat te Grou

Logo Leeuwarden

Van donderdag 21 april 2016 tot en met woensdag 1 juni 2016 ligt de ontwerp-omgevingsvergunning ex artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, onder 3° van de Wabo voor de realisatie van vier woningen ( type twee-onder-een-kap) aan de Oosterhoutstraat te Grou met bijbehorende stukken ter inzage.

Ontwikkeling

Het plan betreft de bouw van vier woningen (type twee-onder-een-kap) op een braakliggend terrein met een woonbestemming aan de Oosterhoutstraat te Grou. Dit verzoek is in strijd met het ter plekke geldende bestemmingsplan Grou aangezien op dit perceel maximaal drie woningen zijn toegestaan. Bovendien zijn de woningen deels buiten het bouwvlak gesitueerd. De woningen bestaan uit een bouwlaag met kap. Iedere woning heeft ruimte voor twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Een garage wordt optioneel aangeboden.

Inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken kunt u inzien:

Reageren

In de periode waarin de ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage ligt, kunt u uw zienswijze over het plan indienen. Dat kan schriftelijk of mondeling. In een zienswijze beschrijft u met welke punten u het wel of niet eens bent en waarom. Deze punten kan het college van burgemeester en wethouders dan nog meenemen in de afweging van het definitieve besluit.

•schriftelijk: schrijf een brief aan de gemeente Leeuwarden, t.a.v. het college van burgemeester en wethouders, Postbus 21000, 8900 JA Leeuwarden.

Vermeld in uw brief:

  • ontwerp-omgevingsvergunning realisatie vier woningen (type twee-onder-een-kap) Oosterhoutstraat Grou

  • waarom u een zienswijze indient

  • de datum

  • uw naam en adres

  • uw handtekening

  • mondeling: maak een afspraak via 14 058 (ma. t/m vr. 08.00–17.00 uur).

Naar boven