Gemeente Maastricht, vaststelling bestemmingsplan en verlenen omgevingsvergunning met Projectafwijkingsbesluit 'Scharnerweg 110' .

Logo Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat het bestemmingsplan “Scharnerweg 110” is vastgesteld bij besluit van de raad der gemeente Maastricht d.d. 5 april 2016. Ten opzichte van het ontwerp hebben geen wijzigingen plaatsgevonden. Er is geen exploitatieplan vastgesteld.

 

Tevens wordt volgens besluit van de gemeenteraad d.d. 12 mei 2015 tot coördinatie van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning, de omgevingsvergunning voor de herontwikkeling van het pand met detailhandelsvoorzieningen gelegen aan de Scharnerweg 110 (kenmerk 15-1436 WB) verleend.

 

Ter inzage legging en digitaal beschikbaar stellen

Met ingang van 22 april 2016 liggen het vaststellingsbesluit met bijbehorende stukken ter inzage aan het gemeenteloket, Mosae Forum 10, Maastricht.

Het digitale bestemmingsplan en omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit zijn digitaal te raadplegen op de landelijke website:

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.bpScharnerweg110-vg01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl/manifest.html

Daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de gemeentelijke website:www.gemeentemaastricht.nl/ruimtelijkeplannen

 

Beroep

In het kader van de beroepsprocedure worden de besluiten,die gecoördineerd zijn genomen, aangemerkt als één besluit. Binnen de termijn van ter inzage legging kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die tijdig hun zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan danwel ontwerpomgevingsvergunning hebben ingebracht alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht. U kunt uw beroepschrift voorzien van naam en adres van de indiener, de dagtekening, ondertekening en een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep, op drie manieren indienen:

- Per post gericht aan de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage;

- digitaal toesturen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/ 

- Per fax 070-3651380.

 

Inwerkingtreding

Genoemd besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn van zes weken afloopt.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Maastricht, 21 april 2016.

 

 

Maastricht, 21 april 2016

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

Namens deze:

P.J. Buijtels, secretaris J.M. Penn-te Stake, burgemeester

Naar boven