Bestemmingsplan Ruimte voor Ruimte kavel Molenhuizen Maasbree

Logo Peel en Maas

 

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat, op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, de gemeenteraad van Peel en Maas in de openbare vergadering van 5 april 2016 het bestemmingsplan “Bestemmingsplan Ruimte voor Ruimte kavel Molenhuizen Maasbree ” heeft vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan

Het vastgestelde bestemmingsplan voorziet in de planologisch-juridische regeling ten behoeve van de bouw van een woning in het kader van de regeling “Ruimte voor Ruimte” aan de Molenhuizen ongenummerd te Maasbree. Inzien bestemmingsplan

Het vastgestelde bestemmingsplan, het raadsbesluit en de onderliggende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:

• Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0129-VG01

• Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl → Inwoners → Wonen leven → Bouwen en wonen → Bestemmingsplannen → Peel en Maas→ Bestemmingsplan Ruimte voor Ruimte kavel Molenhuizen Maasbree

• Een papieren versie van het bestemmingsplan ligt in het Huis van de Gemeente, bij de publieksbalie ter inzage.

Ten opzichte van het ontwerp zijn geen wijzigingen door de gemeenteraad aangebracht bij het vastgestelde bestemmingsplan.

Beroepstermijn

De beroepstermijn loopt van 21 april 2016 tot en met 2 juni 2016.

Beroep instellen

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij niet redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen gedurende de genoemde termijn beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Verzoek om voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het instellen van beroep of het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, via (070) 4264426.

Inwerkingtreding

Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking op de eerste dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepsschrift eveneens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Vragen

Voor meer informatie neemt u contact met het Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077 306 66 66.

Panningen, 20 april 2016

Naar boven