Verleende omgevingsvergunning Werverdijk 9 in Wapenveld (uitgebreide procedure)

Logo Heerde

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor het uitvoeren van kavelaanvaardingswerkzaamheden en het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het realiseren van een paardenbak, longeerbak en lichtmasten op het perceel Werverdijk 9 in Wapenveld.

 

De verleende vergunning en bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie en gedurende de beroepstermijn (6 weken) ter inzage bij het Publiekscentrum in het gemeentekantoor, Eperweg 5 in Heerde. Op afspraak kunnen de stukken worden ingezien van maandag tot en met donderdag van 8:30 uur tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:30 uur tot 16:00 uur. Ook zijn de stukken te raadplegen op www.heerde.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl (project omgevingsvergunning met het identificatienummer NL.IMRO.0246.904BUOWERVERDIJK9-VA01).

 

Belanghebbenden die het niet eens zijn met het besluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning kunnen hiertegen vanaf woensdag 20 april 2016 tot donderdag 2 juni 2016 beroep instellen. In principe staat het beroep alleen open voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijze hebben ingebracht tegen de desbetreffende ontwerpbeschikking.

 

19 april 2016,

Het college van Heerde,

W.R.J.M. Pijnenburg–Adriaenssen,

burgemeester

B. van Zuthem,

Gemeentesecretaris

Naar boven