Wet geluidhinder bestemmingsplan Reijeroord

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van vrijdag 22 april tot en met donderdag 2 juni 2016 ter inzage ligt: het ontwerpbesluit hogere waarden op grond van de Wet geluidhinder in verband met het ontwerpbestemmingsplan Reijeroord.

 

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken liggen ter inzage bij: de stadswinkel Centrum (Stadhuis), ingang zijde Doelwater tegenover het hoofdbureau van politie), kamer 22a.

 

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website http://www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Belanghebbenden kunnen zienswijzen over het ontwerpbesluit van vrijdag 22 april tot en met donderdag 2 juni 2016 naar keuze schriftelijk of mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders van Rotterdam, per adres DCMR Milieudienst Rijnmond, ten name van bureau Ruimte en Leefomgeving, Postbus 843, 3100 AV Schiedam.

 

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunnen belanghebbenden binnen de genoemde termijn contact opnemen met mevrouw A. Schol-Visser 1e opsteller, telefoonnummer 010-2468595 of de heer K. van Troost 2e opsteller, telefoonnummer 010-2468165 van de DCMR.

 

Naar boven